Pompnet, dé website over insulinepomptherapie

{{Message}}

Over Pompnet

Bij de overstap op insulinepomptherapie komt veel kijken. Er gaat heel wat gepuzzel aan vooraf voordat duidelijk is welke pomp bij u past en hoe deze geprogrammeerd kan worden voor het beste resultaat. Hetzelfde geldt als u wilt overstappen op een andere pomp.

Starten met insulinepomptherapie of overstappen op een andere pomp, gebeurt in nauw overleg met uw zorgprofessional. In de beginperiode heeft u intensief contact met hem of haar. Stapsgewijs begeleiden ze u bij het juiste gebruik van de pomp.

Bij dit intensieve traject biedt pompnet.nl ondersteuning. U vindt hier alle informatie die u nodig hebt om een goed besluit te nemen. Pompgebruikers vertellen over hun ervaringen, professionals gaan in op de voor- en nadelen en filmpjes laten zien hoe u een pomp kunt gebruiken of een infuusset aanbrengt. Pompnet.nl is onafhankelijk, dus alle insulinepompen en pompbenodigdheden zijn vertegenwoordigd. Recent is een keuzehulp toegevoegd. Dit geeft een duidelijk voorstel voor een pomp, afhankelijk van de door u gewenste specificaties. Onder Veelgestelde vragen leest u antwoorden en kunt u ook zelf vragen stellen aan een diabetesverpleegkundige. 

Heeft u tips of adviezen over pompnet.nl? Deze zijn erg welkom. Wij vragen u graag het contactformulier in te vullen.

Pompnet in een nieuw jasje. Wat is er nieuw?

  • Handige keuzehulp met vergelijkfunctie en reviews
  • Ontwikkeld samen met diabetesverpleegkundigen
  • Bekijk de praktische video's ook vanaf mobiele telefoon of tablet
  • Veel nieuwe ervaringsverhalen